motylek - komentarze |
Ehh ledno patrze na te male oczka..tak mi sie chce spac..chcialam tu cos napisac ale juz nie mam sil..![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
15.05.2005 :: 14:00 :: pa202.radomysl-nad-sanem.sdi.tpnet.pl nikegirl Proszę cóż za ruch koło serduszka:)Mam nadzieję, że fajnie się bawiłaś;)Buziaczki! |
15.05.2005 :: 00:53 :: eqj182.neoplus.adsl.tpnet.pl Jeanine Mam nadzieję, że w końcu to będzie TEN!! Hmmm...ta imprezka to z nim??Tzn czy ten Krzysiek tam będzie? Fajnie masz,że cieszysz się na wyjazd.Ja też wyjeżdżam na wakacje do pracy ale bez mojego Misia i to mnie załamuje:(A wyjazd już niedługo:((( Cieszę się, że jesteś usmiechnięta i szczęśliwa!!:)Buziaki:*** Ps.Chyba powinnam coś naskrobać na swoim blogu, bo dawno mnie tam nie było:/ |
13.05.2005 :: 21:07 :: ail94.neoplus.adsl.tpnet.pl Martu$ Jestem totalnie załamana....... mam strasznego doła! Musiałam pierwsza iść do domu (hm.... mama mi kazała ;/) wrrr..... było nawet fajnie, ale wątpie czy on mnie WOGLE choć troszkę lubi.... wydaje mi się że jestem idiotką! masakra........... nie wiem co teraz =( |
13.05.2005 :: 14:14 :: ail94.neoplus.adsl.tpnet.pl Martu$ Dzisiaj zrobiłam to.... po prostu do teraz nie mogę uwierzyć, że zdobyłam się na coś takiego! no więc.... bo to jest mój qumpel i dziś ta imprezka. Koleżanka stwierdziła, że mam go na nią zaprosić... i ja zrobiłam TO! i on przyjdzie, tzn. ja mam po niego przyjść, bo on nie wie gdzie to jest!![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |