motylek - komentarze |
Szcześliwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak nigdy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
12.04.2005 :: 00:57 :: btu144.neoplus.adsl.tpnet.pl Jeanine Ja też wyjeżdżam,ale mi smutno z tego powodu,bo dwa miesiące będę bez mojego Skarba i to jeszcze tak daleko,po drugiej stronie oceanu:(((Będę pracować i na początku bardzo mnie ucieszyło jak mnie ciocia zaprosiła,ale teraz jak sobie pomyślę o tym,że wakacje bez ukochanej osoby to...:(((Masz fajnie,że będziesz miała tatę i siostrę.Mam nadzieję,że Ci się wszystko ułoży z tym wyjazdem i z pracą zarówno mamy jak i taty.W pewnym stopniu wiem co czujesz.Mnie wychowuje tylko mama,a ojciec...ehhh,szkoda gadać...chyba zapomniał o mnie i siostrze:((Dlatego właśnie każdy pieniądz,który sama zarobię strasznie mnie cieszy!!I to chyba jedyny plus tego mojego wyjazdu,że pewnie uda mi się przywieźć trochę kasy:/Szkoda,że pieniądze są takie ważne w życiu...bez nich byłoby łatwiej:/ Buziaki i uściski Motylku:**** |
09.04.2005 :: 16:43 :: 210_95.compnet.com.pl Hehe :P :) w sumie cos sie powalilo i nie wiem jak bedzie ztym wyjazdem ale i tak jesrt okkkkk :) :) |
08.04.2005 :: 21:11 :: dee181.neoplus.adsl.tpnet.pl Heyah!!! zgłoś się do konkursu na www.agusia12.talk.pl masz szanse wygrać!!! |
08.04.2005 :: 21:00 :: 195.136.67.222 Tamiczka Boże dziewczyno - jakie ty masz pozytywne podejście do życia :D Tylko pogratulować :D :D :D Ja nie wiem, co bym zrobiła na twoim miejscy :P Aha i dzieki za rade ;) Pozdrawiam i zapraszam ponownie na www.tamika_ma_bzika.hwdp.pl :*** |
Talk.pl :: Wróć |