motylek - komentarze |
Od kiedy zrozumialam ze Michał nie jest mnie wart i nigdy nie byl..jestem szczesliwa !! jestem wolna..czuje sie jak motylek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
02.04.2005 :: 15:34 :: btx120.neoplus.adsl.tpnet.pl Jeanine Cieszę się,że jesteś szczęśliwa i mam nadzieję,że w końcu znajdziesz tego jedynego.Co do facetów,faktem jest,że nie wszyscy są źli.Są też tacy,co jeszcze nie wiedzą,że są cudowni i żyją po to,by kogoś kochać.Trzeba im to długo uświadamiać:))) Buziaki Motylku,trzymaj się:**** |
02.04.2005 :: 00:26 :: 210_95.compnet.com.pl Masz calkowita racje..ehh wiecej nie napisze bo nie jestem w stanie..dzieki :* |
01.04.2005 :: 01:03 :: talk.pl i czloweik ma znowu dylemat i nie moze spac po nocach (co wlasnie widac) jest 1:03 a ja nie moge usnac...pomijajac ciezki stana Papieza...bo po tej informacji to nawet sie nie klade....3maj sie.... ![]() |
01.04.2005 :: 01:01 :: talk.pl hmmm...a co do facetow ogolnie to zawsze jest tak, ze jak nikogo nie ma to nie ma a jak kgos masz to inni uswiadamiaja sobie, ze jestes tym o czym marza i na co czekali cale zycie... |
01.04.2005 :: 01:00 :: talk.pl ...ale szczerze ci zycze, zebys nie doszla jednak do takiego wniosku, bo to kompikuje zycie oropnie.... |
01.04.2005 :: 00:59 :: talk.pl widzisz, czasmi dochodzisz do wniosku,ze to nie ten, a po kilku latach (tak bylo u mnie) wiesz juz, ze nie mozesz bez niego zyc, ale to juz nie mozliwe, bo dopiero teraz rozumiesz jak bardzo go kochasz, ale kochasz faceta sprzed |
Talk.pl :: Wróć |