motylek - komentarze |
Zapomnialam napisać o 1 waznej sprawie..Michal zdradzil Karoline ze mna..fakt bylo to nie fair z mojej strony..ale dzieki temu calkowicie mi przeszlo ! moge powiedziec ze wiem ze na bank juz nic do niego nie czuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
01.04.2005 :: 00:31 :: 210_95.compnet.com.pl dzieki za komentarze !! :* jak sie teraz czuje..napisze notke :P :) |
31.03.2005 :: 00:34 :: btk131.neoplus.adsl.tpnet.pl Jeanine Notki nie wchodzą na tym blogu jeżeli używa się znaku cudzysłowia!!Już to odkryłam i wiem,że nawet nie da się nic zacytować:/ Pozdro:) |
29.03.2005 :: 20:49 :: aoz50.internetdsl.tpnet.pl Stokrotka Przepraszam za poprzednią notkę, ale nie idzie wysłać calej mojej wypowiedzi. Jeszcze raz przepraszam. |
29.03.2005 :: 20:37 :: aoz50.internetdsl.tpnet.pl gfn gfngf |
28.03.2005 :: 23:48 :: bso56.neoplus.adsl.tpnet.pl Jeanine Hihihi,cieszę się,że bliższy ponowny kontakt z Michałem uświadomił Ci,że jest on tylko pustym cieniem w Twoim życiu:)Mam nadzieję,że teraz będzie już tylko lepiej i życie nie postawi Cię więcej przed takimi dylematami:)Ja już sobie mykam lulu, bo jutro mój Ptyś przychodzi do mnie z kliszą i będziemy sobie fotki pstrykać:)Muszę więc świeżo wyglądać,hihihi:)Buziaki i uściski:***Naprawdę fajnie,że już jesteś:*** |
28.03.2005 :: 22:29 :: aoz50.internetdsl.tpnet.pl Oj, dawno mnie tu nie było ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę opowiedz jak się teraz czujesz ![]() jaki masz stosunek do chłopaków po tym co przeżyłaś ![]() |
Talk.pl :: Wróć |